Förra gången jag var hos tandläkaren i Linköping så spände vi åt tandställningen i överkäken. Hur kunde jag egentligen vara så dum att jag inte visste om jag skulle få tandställning i underkäken eller om jag bara skulle spänna överkäken? Jag vet ju att man måste ha blå gummisnoddar två veckor innan, men det kom jag inte på förrän pappa och jag satt där och väntade på att få komma in. Hur knäppa är vi inte? Haha. I alla fall så fick vi en ny tid den 6 december och då ska dem sätta in tandställningen i underkäken, så nu väntar jag bara på att ett brev från Skarptorp ska trilla in så vi kan sätta in de blå gummisnoddarna innan.

Annars då? Jo, det kändes självklart lite när vi spände åt men det gjorde ju inte svinont, hehe. Men det var ju bara första gången och jag antar det gör ondare för varje gång? För de spänner ju inte åt så hårt de första gångerna..

Nu några veckor senare har jag inte ens känt av någonting så det är väl bra antar jag. Men jag har däremot märkt att tandställningen går emot min nedre inner läpp och skapar hack eller vad man ska säga. Ehh.. Jag vet inte hur jag ska förklara det.
Men jag har ju överkäke så det är väl egentligen inte så konstigt men det blir lite jobbigt ibland och jag vet inte hur jag ska göra så det inte blir så. Hjälp?!
Hej! Nu var det ett tag sen jag skrev här men jag ville bara berätta för er att det går bra med tandställningen och att jag ska på återbesök nästa torsdag. Vet ej om jag ska få tandställningen i underkäken då eller om jag bara ska spänna åt i överkäken, eller om jag rentav ska göra båda? Det återstår att se.