Det är fortfarande obehagligt att bita av med framtändera, uhh! Skulle försöka mig på att äta tacos men det gick inte, inte med tortilla bröd iallafall. Hällde ut det på tallriken och åt med gaffel. Det gick mycket bättre haha!
Imorgon ska jag spela match så vi får se hur det går med det men det borde gå bra. Wish me luck!
Tanden i gommen är nu borta. Gör inte så ont men det är lite svullet. Framtänderna gör däremot ont! Jag har lite svårt för att bita av saker så förrut ikväll när jag åt chips, krossade jag dem så de blev små och stoppade in i sidan haha. Högersidan fick det bli eftersom att tanden satt mer åt vänster så det är lite obehagligare på den sidan. Det är dock lite svårt att borsta tändera eftersom att det gör ont men också för att jag har stygn där fram. Sex stycken räknade jag till. Det är själva ändarna som sitter där fram och vet ni vad? Det är inte så snyggt så jag får inte le så stort ;)

Jag har också upptäckt att jag har två "flärpar". En i gommen och en innanför framtänderna. Väldigt irriterande kan jag säga!
Nu ska jag gå och skölja med hexidin som gångerna innan.
Godmorgon!
Idag är det dags. Gissa om jag är nervös?
Fick sovmorgon från skolan, men jag gick upp rätt tidigt ändå. Var tvungen att få i mig frukost så jag skulle orka den tidiga lunchen som jag ska äta strax...
Lite halvdåligt att ha tiden klockan elva då man egentligen ska äta lunch. Men det är tur jag kan lösa det ändå.
Håll tummarna för mig nu!
Nu börjar det närma sig tisdag, då jag ska ta bort den sista tanden. Spännande! Problemet är att den här tanden sitter typ mitt i gommen och om det kommer svullna upp så mycket som det gjort när jag tagit bort dom andra tänderna så är jag faktiskt lite rädd. Tänk om jag inte kommer att kunna andas ordentligt?! Så ja, man kan säga att jag är nervös. Men det är några dagar kvar och jag tror dem berättar om hur det blir, om inte annat får jag fråga.