God kväll på er!
Det här går bättre än väntat. Käkade soppa och yoghurt första dagen men andra dagen (igår) åt jag hamburgare och pomme. Och idag har jag ätit macka till frukost och sen potatisgratäng och fläskytterfilé till middag. Nu på kvällen har jag även käkat godis och förrut idag tuggade jag i mig lite chips.. Godiset går lite sämre beroende på hur segt det är och chipsen kan rivas lite men vad gör man inte för lite gott?
Tuggar förstårs bara på högersidan men så småningom kommer jag börja använda vänstern igen men det tar nog ett tag..

Verkar som att det här börjar gå mot en matblogg, märker ni det? Inte meningen men maten är ju en del av det så ni får stå ut med mitt bladder om mat.. Blablablablablabla blablablablablabla. Jag bara bladdrar på, kanske dags att sluta för nu börjar det spåra ur. Måste vänta i drygt en kvart så att jag kan skölja med hexidin innan jag kan hoppa i säng. Godnatt & Sovgott!

Det går lite bättre den här gången. Mycket enklare att äta om man säger så. Skönt! Idag har jag ätit yoghurt till både frukost, lunch och mellis. Haha. Men jag har även petat i mig en bit kladdkaka och en banan. Bananen åt jag med sked ;) Är snart dags för middag också men då blir det soppa. Tomatsoppa, älskar det!
Nu är jag svullen igen. Opererade ju bort den andra visdomstanden igår.. Den här gången gjorde det inte riktigt lika ont när jag kom hem, men det kan också bero på att jag gjorde det senare på dagen. Iallafall, när jag vaknade i morse så kändes det. Antagligen för att jag inte tagit någon tablett sen jag la mig kvällen innan och att jag inte rör käken när jag sover så det blir stelt.

Det är dessutom lite enklare att äta eftersom att det inte gör riktigt lika ont. Klart det känns men inte som förra gången om man säger så. Men nu visste jag ju vad jag skulle förvänta mig och det gjorde jag inte förra gången.

Sitter på lunchrast i skolan nu och har precis käkat lite yoghurt. Kanske låter äckligt, man tror att den ska vara varm men den var faktiskt relativt kall. Phew! Blir att sleva i sig soppa och yoghurt de närmsta dagarna...
Börjar närma sig nästa bortoperation av en visdomstand, denna gången på vänstersidan. På onsdag händer det... Kommer leva på tomatsoppa och yoghurt ett par dagar! Haha, nej men håll tummarna för mig :)